Autor i artikujve Amarildo

autor:
Amarildo
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Dieta e dembelëve është e përshtatshme për ata që duan të fillojnë të humbin peshë pa ndonjë ndryshim të madh në stilin e jetesës dhe dietën. Kjo dietë kërkon pirjen e një sasie të madhe uji gjysmë ore para ngrënies.
    27 marsh 2024
  • Dietat 6 dhe 7 petale: rregullat bazë të të ushqyerit, avantazhet dhe disavantazhet, ushqimet e ndaluara dhe të lejuara, menuja për çdo ditë. Kundërindikimet për përdorimin e dietave me petal. Organizimi i daljes së duhur.
    29 Korrik 2022
  • Krahasimi dhe analiza e dietës: Dr. Atkins Diet me Karbohidrate të Ulët, Zona e Barry Sears, Vëzhguesit e Peshës, Dieta e Plazhit Jugor, Dieta Mesdhetare, Vaktet e Veçanta.
    28 Prill 2021