Autor i artikujve Anisa

autor:
Anisa
Publikuar nga:
4 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Gastriti është një sëmundje akute e stomakut, organi kryesor i tretjes. Kjo sëmundje kërkon një qasje serioze ndaj trajtimit dhe ndryshime në të gjithë stilin e jetës së pacientit. Para së gjithash, dieta e pacientit duhet të ndryshohet. Merrni parasysh veçoritë e dietës për lloje të ndryshme të gastritit, menunë për javën.
  22 Prill 2022
 • Ky artikull ofron një listë të produkteve për një dietë proteinike, pjata të mundshme prej tyre, si dhe rekomandime për ndjekjen e një diete proteinike.
  11 Prill 2022
 • Këshillat më të mira për të humbur peshë në një javë në shtëpi pa dëmtuar shëndetin. Një dietë efektive me të cilën do të shpëtoni nga kilogramët e tepërt. Një grup ushtrimesh dhe mjetesh për humbje të shpejtë të peshës.
  28 Shkurt 2022
 • Thelbi i dietës së hikërror për humbje peshe, avantazhet dhe disavantazhet e tij. Shembull menu dhe rezultate.
  15 Tetor 2021