Autor i artikujve Elsa Mitri

autor:
Elsa Mitri
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Dieta me shalqi për humbje peshe ndihmon për të pastruar trupin dhe për të humbur 2 deri në 10 kg. Rregullat e dietës së shalqinit për periudha të ndryshme, menutë dhe kundërindikacionet.
    20 Korrik 2022