Autor i artikujve Anila Molla

autor:
Anila Molla
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Ju mund të humbni 7 kg në një javë pa dëmtuar shëndetin tuaj nëse e trajtoni procesin me mençuri dhe nuk i përdorni dietat me fanatizëm. Dhe si të humbni peshë me 7 kg në një javë në shtëpi me ndihmën e dietës dhe stërvitjes, detajet tona janë në material.
    20 Korrik 2022